Mode
Saturday, March 24, 2018

 

Galeria e Emisioneve të Pullave Postare Shqiptare

Emsione 2013 & Të Dhënat Teknike

100-vjetori i vdekjes së Nikolla Naços

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 200 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 430 lekë
Data e emetimit: 18.12.2013
Tirazhi filatelik: 3800 seri
Tirazhi shërbim postar: 5.000 pulla (200-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Ylli Beqiri
Shtypur në Shqipëri nga “Adel CO” 

 

 

Zbulime të reja arkeologjike

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pamje
Vlerat e serisë: 20 lekë, 90 lekë, 100 lekë  dhe 120 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 2 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 560 lekë
Data e emetimit: 06.12.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar:  30.000 pulla (20-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë
Autor: Bertrand Shijaku
Shtypur në Shqipëri nga “AdelCO”

  

 

 Albanologë të shquar të huaj

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje
Vlerat e serisë: 10 lekë, 100 lekë dhe 150 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 490 lekë
Data e emetimit: 25.11.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 100.000 pulla (10-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë
Autor: Naxhi Bakalli
Shtypur në Shqipëri nga “Adel CO”

 100-vjetori i pullës së parë postare shqiptare

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 120 lekë dhe 150 lekë
Përmasat e pullës: 31 x  43 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Data e emetimit: 05.05. 2013
Tirazhi filatelik:  6450 seri
Tirazhi shërbim postar: 5000 pulla (120-lekëshe)
Karnete: 2250 copë (një seri në karnetë)
FDC: 400 copë
Autor: Laert Kraja
Kampionati Botëror i Atletikës -  Moskë, gusht 2013


Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 30 lekë dhe 200 lekë
Vlera e bllokut: 250 lekë
Përmasat e pullës: 31 x 43 mm
Përmasat e bllokut: 90 x 70 mm, pulla në brendësi, 31 x 43 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri: 460 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 480 lekë
Data e emetimit: 27.08.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi filatelik: 4800 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 5000 pulla (200-lekëshe)
FDC me seri:  200 copë
FDC me bllok:   200 copëAutor: Gentjan Gjikopulli
Shtypur në Shqipëri nga “Adel Co”
100-vjetori i lindjes së Vedat Kokonës


Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 150 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 380 lekë
Data e emetimit: 30.08.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 50.000 pulla (150-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Endi Bulku
Shtypur në Shqipëri nga “Adel CO”


Europa 2013  - Mjetet postare

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 80 lekë dhe 200 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 5 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë:  lekë
Data e emetimit: 04.10.2013
Tirazhi filatelik:  13750 seri
Tirazhi shërbim postar: 50000 pulla (80-lekëshe)
Karnete: 4000 copë
FDC: 250 copë
Autor: Laert Kraja

 100-vjetori i Policisë Shqiptare

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 10 lekë dhe 250 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 490 lekë
Data e emetimit: 18.10.2013
Tirazhi filatelik:  4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 100000 pulla (10-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Gentjan Gjikopulli

 

  
Tulipa albanica Kit Tan & Shuka (Tulipani shqiptar)

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje
Vlerat e serisë: 20 lekë, 90 lekë dhe 150 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 490 lekë
Data e emetimit: 30.10.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 70000 pulla (20-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Bertrand  Shijaku
Shtypur në Shqipëri nga “Adel CO” 

 

    

Lojërat XVII Mesdhetare 2013 - Mersin, Turqi

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 90 lekë dhe 150 lekë
Vlera e bllokut: 200 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Përmasat e bllokut: 80 x 60 mm, pulla në brendësi, 40 x 30 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri:  470 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 430 lekë
Data e emetimit: 06.11.2013
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi filatelik: 4800 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 20000 pulla (90-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë me seri:  200 copë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 200 copë
Autor: Bertrand Shijaku
Shtypur në Shqipëri nga “Adel Co”


 

 

 

 

Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Plotësoni formularin e ankesave për shërbimet postare, financiare, biznesit dhe shërbimeve të tjera që ofron Posta Shqiptare online.
Klikoni këtu.

Emisionet 2010|Emisionet 2011|Emisionet 2012|Emisionet 2013|Emisionet 2014|Emisionet 2015|Emisionet 2016|Emisionet 2017 |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email