Mode
Saturday, March 24, 2018

Emsione 2014 & Të Dhënat Teknike

    

90-vjetori i vdekjes së Elez Isufit

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 1000 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 1365 lekë
Data e emetimit: 29.12.2014
Tirazhi filatelik: 2800 seri
Tirazhi shërbim postar: 10.000 pulla (1000-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 150 copë
Autor: Petraq Papa
Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

 

 

     

Objekte muzeore - ikonostase në muraturë

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 6 pamje
Vlerat e serisë: 10 lekë, 30 lekë, 40 lekë, 70 lekë, 90 lekë dhe  100 lekë
Përmasat e pullës: 44 x 34 mm
Kompozimi i tabakut: 1seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 705 lekë
Karneti : 735 lekë
Data e emetimit: 24.12.2014
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 350.000 pulla (40-lekëshe)
Karnete: 3000 copë
Tabak karneti: 2000 copë
Zarfi i ditës së parë: 200 copë
Autor: Laert Kraja
Shtypur në Shqipëri nga "Adel CO"

 

   

    

Artizanati kombëtar shqiptar (Punimet në dru)

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 40 lekë, 50 lekë, 60 lekë dhe 70 lekë
Vlera e bllokut: 180 lekë
Përmasat e pullës: 40 x 40 mm
Përmasat e bllokut: 90 x 70 mm, pulla në brendësi, 40 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri: 585 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 545 lekë
Data e emetimit: 19.12.2014
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi filatelik: 3800 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 350000 pulla (40-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë me seri:  200 copë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 200 copë
Autor: Gentjan Gjikopulli
Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

 

     

Figura të shquara botërore - 450-vjetori i lindjes së William Shekspirit 

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 150 lekë
Përmasat e pullës: 31 x 43 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 515 lekë
Data e emetimit: 12.12.2014
Tirazhi filatelik: 5750 seri
Tirazhi shërbim postar: 25.000 pulla (150-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 250 copë
Autor: Entela Kasemi
Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

 

  

Shqipëria, vend kandidat për në BE

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 40 lekë
Përmasat e pullës: 40 x 30 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 500 lekë
Data e emetimit: 08.12.2014
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 5.000 pulla (40-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë:  200 copë
Autor: Artion Baboçi
Shtypur në Shqipëri nga ”Adel CO”  

 


 

 

Arkeologjia shqiptare - Artemisa e Dyrrachionit

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pamje
Vlerat e serisë: 50 lekë, 60 lekë, 70 lekë dhe 90 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 2 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 635 lekë
Data e emetimit: 05.12.2014
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 100.000 pulla (50-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë
Autor grafik: Petraq Papa
Shtypur në Shqipëri nga “Adel CO” 

 

 

   

70-vjetori i Çlirimit të vendit (1944 – 2014).

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 40 lekë
Përmasat e pullës: 31 x 43 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 500 lekë
Data e emetimit: 29.11.2014
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 10.000 pulla (40-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë:  200 copë

Autor: Petraq Papa

Shtypur në Shqipëri nga ”Adel CO”  

Princ Vidi, 100-vjetori i monarkisë (1914-2014)

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pamje
Vlerat e serisë: 60 lekë, 70 lekë, 80 lekë dhe  90 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 1 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë:  760 lekë
Data e emetimit: 26.11.2014
Tirazhi filatelik: 2800 seri
Tirazhi shërbim postar:  5.000 pulla (80-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë

Autor: Xhoan Guga

Shtypur në Shqipëri nga ”Adel CO”

 

 

130-vjetori i lindjes së Sulejman Pashë Delvinës.

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 150 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 515  lekë
Data e emetimit: 18.11.2014
Tirazhi filatelik: 2800 seri
Tirazhi shërbim postar: 25.000 pulla (150-lekëshe)
Zarfi i dites se pare: 200 copë

Autor: Bertrand Shijaku

Shtypur ne Shqiperi nga Adel Co

 

    

Emiri i Shtetit të Kuvajtit, marrëdhëniet Shqipëri - Kuvajt.

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 100 lekë dhe 100 lekë
Përmasat e pullës: 44 x 34 mm
Kompozimi i tabakut: 1 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 660 lekë
Karnetë: 680 lekë
Data e emetimit: 11.11.2014
Tirazhi filatelik:  2650 seri
Tirazhi shërbim postar: 2000 pulla (100-lekëshe)
Karnete: 150 copë (Një seri në karnetë)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë

Autor: Gentjan Gjikopulli

Shtypur në Shqipëri nga ”Adel CO”

 

  

                       

400-vjetori i Kuvendit të Kuçit

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 80 lekë dhe 150 lekë
Vlera e bllokut:  200 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Përmasat e bllokut: 70 x 90 mm,
pulla në brendësi, 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri: 595 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 565 lekë
Data e emetimit: 14.10.2014
Tirazhi filatelik:  3800 seri
Tirazhi filatelik:  2800 blloqe
Tirazhi shërbim postar:  350.000 pulla (80-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë me seri:  200 copë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 200 copë

Autor: Naxhi  Bakalli

Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

 

   

  

Europa 2014 (Instrumentet muzikore kombëtare)

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 100 lekë dhe 150 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 615 lekë
Karnetë: 630 lekë
Data e emetimit: 09.10.2014
Tirazhi filatelik:  13750 seri
Tirazhi shërbim postar: 150000 pulla (150-lekëshe)
Karnete: 5000 copë (Një seri në karnetë)
Tabak karneti: 2000 copë
Zarfi i ditës së parë: 250 copë

Autor: Naxhi Bakalli

Shtypur në Shqipëri nga ”Adel CO”

 

  

Papa Françesku në Shqipëri – 21 shtator 2014 

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 100 lekë
Përmasat e pullës: 31 x 43 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë:  740 lekë
Data e emetimit: 21.09.2014
Tirazhi filatelik: 3800 seri
Tirazhi shërbim postar: 5.000 pulla (100-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë: 200 copë

Autor: Petraq Papa

Shtypur në Shqipëri nga "Adel CO"

 

 FIFA Kampionati Botëror i Futbollit Brazil 2014  

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 10 lekë, 50 lekë dhe 100 lekë
Vlera e bllokut: 140 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Përmasat e bllokut: 80 x 60 mm,
pulla në brendësi, 31 x 43 mm
Kompozimi i tabakut:   3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri:  470 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 450 lekë
Data e emetimit: 09.07.2014
Tirazhi filatelik: 9750 seri
Tirazhi filatelik: 9750 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 100000 pulla (10-lekëshe)
Zarfi i ditës së parë me seri:  250 copë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 250 copë

Autor: Bertrand Shijaku

Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Plotësoni formularin e ankesave për shërbimet postare, financiare, biznesit dhe shërbimeve të tjera që ofron Posta Shqiptare online.
Klikoni këtu.

Emisionet 2010|Emisionet 2011|Emisionet 2012|Emisionet 2013|Emisionet 2014|Emisionet 2015|Emisionet 2016|Emisionet 2017 |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email