Mode
Monday, August 21, 2017

 

Struktura

Vlerësimi i Unionit të Përbotshëm Postar

Forumi i Bisnesit

Intervistë e Drejtorit të Përgjithshëm turk  dhe drejtorit të Përgjithshëm të Posta Shqiptare z.Arqile Gorea
Forumi i Bisnesit

Intervista mbi aktivitete dhe arritje të Posta Shqiptare

Shërbimi Postar në prag të festave të fundvitit

Intervista mbi vlerësimin nga auditi i Unionit te Përbotshëm Postar për standartet e arritura nga Posta Shqiptare

Çmimi i Çertifikatës së Artë për standartin e Cilësisë dhe Shpërndarjes 

SPOTE TE POSTA SHQIPTARE

 
Foto Galeri|Video Galeri|Deklarata Per Media |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në