Mode
Friday, February 23, 2018

SHERBIMET BANKARE


TRANSFERTA PARASH (Tërheqje dhe dergesa parash Brenda vendit e Nderkombetare) 


URDHER PAGESA POSTARE BRENDA VENDIT


EUROGIRO Transferte Nderkombetare elektronike te parave 


MONEYGRAM Transferte nderkombetare elektronike te parave


PAGESA TE KREDIVE TE BANKAVE Procredit, Iute Credit, Fondi Besa

 

Posta Shqiptare dhe Credins Bank

Adresa_Banka Credins.BONO THESARI 


KEMBIM VALUTOR 


Arketime|Pagesa|Sherbimet Bankare|Tarifat e Sherbimeve|Kursi i Këmbimit Valutor |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email