Mode
Saturday, March 24, 2018

 

Ftesë komunikimi gjyqi

Përdoren nga organet e drejtësisë për të njoftuar të interesuarit në lidhje me procesin gjyqësor. Ato dërgohen të hapura pa zarf dhe trajtohen si objekt i porositur. 
Minimize

Shërbimi ndaj klientit


Plotësoni formularin e ankesave për shërbimet postare, financiare, biznesit dhe shërbimeve të tjera që ofron Posta Shqiptare online.


Klikoni këtu.

Letra|Paketa|Shtypshkrime|Kartpostale|Cecograme|Komunikimet e gjyqësorit|Koliposta|EMS|Ekspres i brendshëm|Vecantë |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email