Mode
Saturday, March 24, 2018

 

EMS-Tirana standartet e shpërndarjes

Orari i Veprimtarise: Hënë-Shtunë 08:00-20:00

Mberritja ne Aeroport

Ditët e shpërndarjes sipas zonave

Zona1

Zona2

Zona3

Ditët

Orari

E Hënë

00.00-14.00

14.01-23.59

E Martë

E Mërkurë

E Mërkurë

E Enjte

E Enjte

E Premte

E Martë

00.00-14.00

14.01-23.59

E Mërkurë

E Enjte

E Enjte

E Premte

E Premte

E Shtunë

E Mërkurë

00.00-14.00

14.01-23.59

E Enjte

E Premte

E Premte

E Shtunë

E Shtunë

E Hënë

E Enjte

00.00-14.00

14.01-23.59

E Premte

E Shtunë

E Shtunë

E Hënë

E Hënë

E Martë

E Premte

00.00-14.00

14.01-23.59

E Shtunë

E Hënë

E Hënë

E Martë

E Martë

E Mërkurë

E Shtune

00.00-14.00

14.01-23.59

E Hënë

E Martë

E Martë

E Mërkurë

E Mërkurë

E Enjte

E Djele

00.00-14.00

14.01-23.59

E Martë

E Mërkurë

E Mërkurë

E Enjte

E Enjte

E Premte

Zona 1-Tirana
Zona 2-Qytete
Zona 3-Bajram Curri, Ersekë, Gramsh, Pukë

Letër|EMS|Koliposta|Standartet e shperndarjes se objekteve postare|Rezultatet e Testeve te brendshme dhe te Jashtme |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email