Mode
Saturday, March 24, 2018

Standartet e Shperndarjes

TE NDERUAR  KLIENTE  !

POSTA  SHQIPTARE sh.a. OFRON   SHERBIME :  SHPEJT,  SIGURT, KUDO  !

OBJEKTET  POSTARE  QE  JU DO TE POSTONI  NE  ZYRAT   POSTARE   DO TE MBRIJNE  NE DESTINACIONIN  QE  JU   DESHIRONI   NE  AFATET  KOHORE  SI ME POSHTE :

I. BRENDA  VENDIT

Ø  NE  QYTETIN   TUAJ  -  Brenda   ores  12.00  te dites  se neserme

Ø  NE  TE  GJITHA   QYTETET  E  TJERA  TE  VENDIT  TONE  - Brenda dites  se  neserme( per 24 ore)

Ø  NE  FSHATRA –mesatarisht   deri  ne  3 dite  pune


II.  JASHT  VENDIT

II/1 PER  OBJEKTE  POSTARE   LETER

Ø  NE  EUROPE –mesatarisht  per 6 – 7  dite  pune

Ø  NE AMERIKE/AZI/AFRIKE  -mesatarisht   per  8 - 10  dite  pune

II/2       PER  OBJEKTE  POSTARE   PAKETE   DHE   KOLI

Ø  NE  EUROPE –mesatarisht  per  7 - 10  dite  pune

Ø  NE AMERIKE/AZI/AFRIKE  -mesatarisht   per  10 – 14  dite  pune

POSTA SHQIPTARE sh.a JU OFRON SHPEJTESI , SIGURI DHE DERGON OBJEKTIN POSTAR ATJE KU  JU DESHIRONI!Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Plotësoni formularin e ankesave për shërbimet postare, financiare, biznesit dhe shërbimeve të tjera që ofron Posta Shqiptare online.
Klikoni këtu.

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj

Gjurmoni  dergesen  tuaj.
Per  te  pare  destinacionin   e dergesave  te  kryera.
 
klikoni ketu.

Letër|EMS|Koliposta|Standartet e shperndarjes se objekteve postare|Rezultatet e Testeve te brendshme dhe te Jashtme |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email