8
8
Kontaktoni Postën Shqiptare 2018-07-05T13:45:34+00:00

Për çdo paqartësi apo informacion ju mund të na kontaktoni në:

Numrin pa pagesë: 08004141

Numrat e telefonit:                                                             E-mail zyrtar:
 +355 682044727                                                         [email protected]

 +355 682044707                                                            Faqja zyrtare e Postës Shqiptare sh.a, në rrjetin social Facebook 

                                                            Kliko Këtu

             

Nga dita e hënë – e enjte, orari 08:00-16:30 dhe ditën e premte, orari 08:00-14:00.

Shkarkoni formularin, plotësojeni dhe dërgojeni atë në adresën [email protected]l ose  me postë në adresën e Postës Shqiptare. 

DREJTORIA E PERGJITHSHME E  POSTA SHQIPTARE  sh.a. 

Adresa: 

POSTA SHQIPTARE sh.a.
Drejtoria e Përgjithshme
Rruga Reshit Çollaku nr .4
Tirana, ALBANIA