Mode
Friday, April 29, 2016

 

Thumbnail4.aspx

Thumbnail.aspx

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj

Gjurmoni  dërgesën  tuaj

brenda dhe jashtë Shqipërisë
 
Klik për gjurmim

Minimize

Të fundit

          Ankand Publik

“Për  shitjen e materjaleve metalike ( metale ) , materjale leter / karton , materjale elektrike / elektronike ( paisje te skaduara ) ”, te nxjerra jashte perdorimit nga Drejtoria e Pergjithshme e Postes Shqiptare sh.a .

 Për më tepër

Minimize

Njoftim

Posta Shqiptare shpall konkursin për krijimin e boceteve  të emisioneve të pullave postare shqiptare që do të emetohen gjatë viteve 2017 - 2018

Rregullat per pjesmarrjen ne konkurim per bocetat e emisioneve per vitin 2017-2018.

Temat e emisioneve per vitin 2017

Temat e emisioneve per vitin 2018

Deklaratë për të Drejtën e Autorit

Minimize

SHPEJT. SIGURT. KUDO.

Faqja e pare|Rreth Nesh|PYETJE TE ZAKONSHME|Kontaktoni|Programi i Trasparencës|NJOFTIME |
Copyright 2016 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në