KOORDINATORI PËR TË DREJTËN E INFORMACIONIT 2018-03-06T12:53:31+00:00

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Eva Hysko

Email:    eva.hysko@postashqiptare.al

Tel:         +35542222315

Adresa:  POSTA SHQIPTARE sh.a
                Drejtoria e Përgjithshme
                Rruga Reshit Çollaku nr .4
                Tirana, ALBANIA

Orari:    E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
               E Premte: 08:00 – 14:00