Home > Media > Marketing

Marketing

Reklamo biznesin tënd në Zyrat Postare!

Posta Shqiptare ofron rrjetin e saj prej 533 zyrave postare në të gjithë Shqipërinë, për promovimin e bizneseve/institucioneve/ OJF, nëpërmjet afishimit të materialeve të ndryshme promocionale.

Zyrat postare janë ndër zyrat tregtare më të frekuentuara nga klientët individ dhe biznese në vend, të cilët kryejnë shërbime postare dhe financiare. Mesatarisht një zyrë postare kryen 800 veprime në ditë.

Përse promovimi në zyrat postare është një mënyrë efikase për reklamimin e brandi-t dhe shërbimeve tuaja?

-          Shtritje e gjerë në të gjithë Shqipërinë, edhe në skajin më të largët.

-          Frekuentim i lartë i zyrave postare.

-          Infrastukturë dhe logjistikë bashkohore.

-          Tarifa konkuruese në treg.

-          Mundësi afishimi të material të ndryshme promocionale.

-          Mundësi për një marketing të fragmentarizuar dhe prezencë në zonat e papërfaqësuara më parë nga subjekti juaj.

-          Promovim në kanalet e komunikimit zyrtare dhe organet e tjera publike të Postës Shqiptare. 

-          Asistencë në realizimin dhe prodhimin e produkteve të përbashkëta audio-vizuale të marketingut.

Materialet që mund të afishohen:

Për detaje mos hezitoni të  kontaktoni departamentin tonë të marketingut në adresat tona të kontaktit:

Numrat e telefonit:
 Tel: +355 682044727
 Tel: +355 682044707

 e-mail zyrtar: 
[email protected]

 Adresa zyrtare:
Drejtoria e përgjithshme Posta Shqiptare
RRUGA: ”Reshit Çollaku” nr. 4
Tirana, Albania

Nga dita e hënë – e enjte, orari 08:00-16:30

E premte, orari 08:00-14:00.

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X