8
8

admin-posta

/admin-posta

About admin-posta

This author has not yet filled in any details.
So far admin-posta has created 12 blog entries.

70-vjetori i OKB,posta emeton…

Me rastin e 70-vjetorit të themelimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Posta Shqiptare, në kuadër të kësaj ngjarje, emeton një pullë postare të posaçme, e cila do të dalë në qarkullim me datë 24 tetor 2015. Emisioni i kësaj pullë përbëhet nga një seri me një pamje, një tabak të përbërë prej nëntë pullash, si dhe nga zarfi i ditës së parë.   Dizanji i bocetit është realizuar nga autori Spiro Vllahu dhe ka një vlerë prej 180 lekësh. Tirazhi i kësaj pulle postare është 105000 pulla si dhe 300 copë FDC ( Zarfi i ditës së parë). Posta Shqiptare ka eskluzivitetin e emetimit dhe prodhimit të pullës postare shqiptare. Drejtori i Përgjithshëm i Postës Shqiptare, Majlind Lazimi, deklaroi se Posta Shqiptare shpreh kënaqësinë e emetimit të kësaj pulle me rastin e e 70-vjetorit të themelimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe shprehu gatishmërinë që në të ardhmen nëpërmjet pullës postare shqiptare të pasqyrohen [...]

2019-06-12T11:37:56+00:00