8
8

Ju njoftojme se situata e jashtezakonshme e pandemise se shkaktuar nga Covid-19 shkaktoj vonesa

/Ju njoftojme se situata e jashtezakonshme e pandemise se shkaktuar nga Covid-19 shkaktoj vonesa
Ju njoftojme se situata e jashtezakonshme e pandemise se shkaktuar nga Covid-19 shkaktoj vonesa 2020-06-25T14:00:21+02:00

NJOFTIM

POSTA SHQIPTARE SH.A

“Situata e jashtëzakonshme e krijuar si pasojë e përhapjes së pandemisë Covid-19, ka shkaktuar për një periudhë të gjatë kohore pezullim të linjave ajrore, mbingarkesa në aeroporte dhe të shumë operatorëve postarë ndërkombëtarë, gjë që mund të shkaktojë vonesa përtej standarteve normale në postën ndërkombëtare si në nisje, ashtu edhe në mbërritje të objekteve nga operatorët e tjerë.

Lutemi për mirëkuptimin tuaj për ndonjë vonesë të objekteve postare.
Për çdo pyetje apo informacion, mund të na kontaktoni në një nga mënyrat tona të kontaktit të publikuara në  www.postashqiptare.al”