8
8

Duke marrë shkas nga ngjarja e paraqitur nëpërmjet emisionit investigativ “Fiks Fare”

/Duke marrë shkas nga ngjarja e paraqitur nëpërmjet emisionit investigativ “Fiks Fare”
Duke marrë shkas nga ngjarja e paraqitur nëpërmjet emisionit investigativ “Fiks Fare” 2020-01-14T12:51:05+02:00

Duke marrë shkas nga ngjarja e paraqitur nëpërmjet emisionit investigativ “Fiks Fare”,  mbi shkeljet e përsëritura nga ana e Kryetares së Zyrës Postare Priskë, znj. Vjollca Delia, është bërë lirimi i menjëhershëm nga detyra i punonjëses nga Drejtoria e Filialit të Postës Tiranë dhe zbatimin e procedurave të mëtejshme administrative.

Posta Shqiptare falenderon emisionin “Fiks Fare” për ndihmën që na jep në identifikimin e problemtikave në punën tonë