8
8

E-Posta

/E-Posta
E-Posta 2021-01-19T16:41:20+02:00
WhatsApp Image 2020-12-23 at 15.44.37

“e-Posta”, shërbimi më i ri në Postën Shqiptare

Posta Shqiptare, krah ofrimit të shërbimeve të saj utilitare, po i përgjigjet me tempizëm zhvillimeve më të fundit të teknologjisë dhe inovacionit.

Aplikacioni “e-Posta” mëton të revolucionalizojë edhe më tej ofrimin e shërbimeve online për qytetarët dhe bizneset.

Çfarë është e-Posta?

e-Posta është një portofol elektronik nëpërmjet të cilit klientët aksesojnë shërbimet e ofruara nga POSTA SHQIPTARE pa qënë nevoja të paraqiten fizikisht në zyra postare.

e-POSTA është e aksesueshme si një platformë digjitale mobile, nëpërmjet platformave Android dhe IOS.

Përse e-Posta?

Thjeshton kryerjen e pagesave për shërbimet dhe produktet postare, tashmë pa nevojën për t’u paraqitur fizikisht në sportele dhe mbi të gjitha në mënyrë të sigurt.

Mundëson akses të thjeshtë, komod dhe të shpejt jo vetëm për klientët ekzistues të Postës Shqiptare, por për të gjithë konsumatorët e tjerë të cilët kanë nevojë për shërbimet dhe produktet që ofrohen në sportelet postare.

Synon të tërheqë një numër më të madh klientësh të cilët janë më të prirur për të përdorur kanalet alternative digjitale. I përgjigjet më mirë sfidave dhe konkurrencës në epokën digjitale. Shmang pritjen në radhë, duke inkurajuar paralelisht politikat e vendosura për ruajtjen e distancimit social.

Ky aplikacion i ri është një shërbim online që integron dhe lehtëson shërbimet postare dhe financiare përmes platformës e-Wallet.

Ju mund të shkarkoni aplikacionin e-Posta në linqet e mëposhtme:

IOS : https://apps.apple.com/al/app/posta-shqiptare/id1492617689

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heliussystems.eposta

Për çdo informacion të mëtejshëm rreth këtij shërbimi, mund të na kontaktoni në adresën elektronike [email protected] ose na telefononi në numrat tanë të kontaktit:

+355 682044727

+355 682044707

Nga e hëna në të enjte, ora 8:00-16:30 dhe ditën e premte ora 8:00-14:00.

Gjithashtu, për çdo pyetje apo informacion, mund të paraqiteni pranë çdo zyre të Postës Shqiptare.