8
8

Këndi ynë i Filatelisë

/Këndi ynë i Filatelisë
Këndi ynë i Filatelisë 2018-07-06T13:40:07+02:00

Për të gjithë të apasionuarit pas Filatelisë, në Zyrën Postare Nr. 5, ne ofrojmë Këndin dedikuar Filatelisë shqiptare, ku mund të gjeni pulla me tematika të ndryshme, të emetuara ndër vite.

Filatelia ka lindur bashkë me pullën e parë dhe që atëherë ato janë mbledhur, ruajtur e vijnë deri më sot, falë punës së koleksionistëve të palodhur, duke filluar nga emra njerëzish të shquar, si Lef Nosi, Luigj Gurakuqi, Hil Mosi, etj.

Nese jeni të interesuar, ju mund të paraqiteni në Zyrën Postare Nr. 5, pranë Këndit Filatelik, 7 ditë të javës dhe t’i shtoni koleksionit tuaj pullat postare shqiptare të preferuara.