8
8
Mundësi Punësimi 2018-03-02T14:44:46+02:00
Revolution Slider Error: Slider with alias contact not found.
Maybe you mean: 'newhome' or 'slider-eng' or 'pensionet'

Të nderuar kandidatë, Posta Shqiptare është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në Zyrën e Burimeve Njerëzore

Rr.Reshit Çollaku, Nr.4, Tiranë