8
8

New KOORDINATORI PËR TË DREJTËN E INFORMACIONIT

/New KOORDINATORI PËR TË DREJTËN E INFORMACIONIT
New KOORDINATORI PËR TË DREJTËN E INFORMACIONIT 2020-08-10T11:47:08+02:00
1

KOORDINATORI PËR TË DREJTËN E INFORMACIONIT

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Jonida Nanushi

Email:    [email protected]

Tel:         +35542222315

Adresa:  POSTA SHQIPTARE sh.a
Drejtoria e Përgjithshme
Rruga Reshit Çollaku nr .4
Tirana, ALBANIA

Orari:    E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
E Premte: 08:00 – 14:00