8
8

Posta Shqiptare ju sjell pensionin tuaj në derën e shtëpisë!

/Posta Shqiptare ju sjell pensionin tuaj në derën e shtëpisë!
Posta Shqiptare ju sjell pensionin tuaj në derën e shtëpisë! 2020-08-06T11:55:46+02:00

Posta Shqiptare ju sjell pensionin tuaj në derën e shtëpisë!

Majfton të plotësoni formularin më poshtë me të dhënat e pensionistit dhe ta dorëzoni atë pranë zyrës postare.

Pensioni në banesë është alternativa e duhur për çdo pensionist, për të shmangur rradhët dhe temperaturat e larta të stinës, në këtë kohë të pazakontë pandemie.

Printoni ketu formularin