8
8

Transfero para me CASH TO CASH

/Transfero para me CASH TO CASH
Transfero para me CASH TO CASH 2019-02-14T17:11:27+02:00

.

Transfero para me CASH TO CASH

Posta Shqiptare Sh.A., si një subjekt financiar që ndër prioritetet e saj ka zgjerimin e aktivitetit të shërbimeve financiare dhe bankare, ka hedhur në treg shërbimin e transfertave online CASH TO CASH.

Të gjithë klientët mund të kryejnë trasferta parash brenda vendit, në çdo zyrë postare, në të gjithë Shqipërinë, me tarifat më të ulëta në treg.

Për herë të parë Posta Shqiptare Sh.A., do të realizojë kryerjen e transfertave edhe në monedhën Euro.

Tarifat e shërbimit të transfertave të parave për monedhën LEK dhe EURO janë:

Ndërsa për studentët,  Posta Shqiptare do të aplikojë tarifa të reduktuara, – 50 % të vlerës së komisioneve përkatëse.