8
8

Unioni i Përbotshëm Postar hap thirrjen për aplikime për pozicione pune vakante

/Unioni i Përbotshëm Postar hap thirrjen për aplikime për pozicione pune vakante
Unioni i Përbotshëm Postar hap thirrjen për aplikime për pozicione pune vakante 2021-01-12T23:15:30+02:00

Unioni i Përbotshëm Postar hap thirrjen për aplikime për pozicione pune vakante, pranë kësaj organizate.

Për një informacion më të detajuar rreth pozicioneve vakante dhe kritereve, klikoni  KËTU