8
8

URO ME NJË KARTOLINË

/URO ME NJË KARTOLINË
URO ME NJË KARTOLINË 2018-12-27T11:42:03+02:00

 

        

“URO ME NJË KARTOLINË”

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “4 Dëshmorët”, iu rikthyen traditës së dërgimit të kartolinave, duke organizuar projektin “Uro me një kartolinë”.

Posta Shqiptare ka ofruar mbështetjen e saj për realizimin e projektit, duke dhuruar kartolinat me imazhe të ndryshme nga qyteti i Tiranës, si dhe duke ofruar shërbimin postar falas, për postimin e tyre.

Ky projekt, konsiston në shitjen e kartolinave nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare “4 Dëshmorët” në Sheshin “Skënderbej” dhe vlera monetare e përfituar nga shitja e tyre do të përdoret për të mbuluar nevojat e nxënësve të kësaj shkolle.

Gjithashtu, projekti do të shërbejë si një mundësi e mirë për të nxitur brezat e rinj të bëhen pjesë e nismave kulturore, humanitare, etj.

Për të gjithë ju, që urimin e festave të fundivitit dëshironi ta përcillni nëpërmjet një kartoline, mund të vizitoni stendën e fëmijëve, në Shëshin “Skënderbej”.